top of page

Global - Afrika & Asia

Øst- Afrika

To-ukers tur som starter i hjertet av Øst- Afrika, Kigali i Rwanda. Fordommene mot Afrika får du rett i fleisen. Kigali er en moderne storby, selve symbolet på håp etter en vond afrikansk konflikt. Vi lærer hvordan de har reist landet gjennom å delta i landets månedlige dugnadsarbeid, for eks. med å plante trær. Opplevelsene er varierte og dype. I Uganda går vi ut i felten med bistandsprosjekter og kjører firehjulinger gjennom bushen. Du får oppleve dyrelivet, safari og en fantastisk natur!


Sri Lanka

To uker på tur i dette paradiset med utallige hvite strender, hektiske storbyer, frodig jungel og øde fjelltopper. Her får du besøke fattige familier og meditere med buddhistiske guruer. Du får selvsagt nyte en saftig kokos og de nydelige strendene. Her får du også være med å hjelpe skildpadder ut i havet! 


Konflikt og forsoning, fattigdom og kulturkrasj

Vi møter tidligere ofre og overgripere sammen, for virkelig å forstå begreper som konflikt, forsoning og tilgivelse. Vi ser på fattigdom, kulturkrasj, religion og andre faktorer som former verden i vår globaliserte hverdag.


Case-studier i konfliktteori

 

Våre to case-studier i konfliktteori blir Rwanda og Sri Lanka, som vi også fordyper oss i mens vi er der. Vi ser på likheter og forskjeller i konfliktene, og på hvordan de er forsøkt løst. Først og fremst møter vi menneskene på begge sider av konfliktene.

Pris

Grunnbeløp

Innmeldingsavgift

Linjepris

90 900 kr

2 650 kr

37 000 kr

 96 750 kr 

Totalt

I tillegg kommer linjepris på linjevalg 2, pris på rom, dette varierer  - se prisoversikt HER. 

Pris for turer kommer utenom. 

Lærer

Du kan kombinere Fotball med en av disse linjene:

DSC05010.jpeg

Sport & Friluft

stig.jpg

Musikk

IMG_9749.jpeg

Cosplay

dsc01510.jpg

Gla'mat

img_7741.jpg

Allround

bottom of page