Foto -
Norge på langs

Reis. Knips. Skap

Opplev kombinasjonen av Norges vakreste natur og muligheten for å lære å ta de beste bildene. Foto og reiser er den beste komboen - og på denne linja vil du lære mye om alt det tekniske og de kreative prosessene som resulterer i de skikkelig gode bildene.

Vi reiser fra nord til sør, øst til vest for å utforske og leke oss gjennom kameralinsen på noen av Norges mest magiske naturperler. 

Foto

Alle tar bilder, men ikke alle er fotografer. Dette er linja for deg som ønsker å lære mer om fotografi, kamerateknikk, reise, Norge og naturfoto. 

Pris

Går du på Foto - Norge på langs koster det 8.900 kr i tillegg til skolepengene. Dette inkluderer alt av  materiale du måtte trenge gjennom året, samt turene.

Studietur
Nordkapp, Lofoten, Lindesnes eller Jotunheimen? Vi reiser på kryss og tvers i Norge, men bruker også mye tid på alle de unike plassene rett med Lundheim.
Utstyr
Vi ønsker gjerne at du tar med eget kamera og bærbar PC. Skolen har mye utstyr du kan låne, men det aller beste er om du tar med eget kamera.

Vi tenker bærekraft og miljø i det vi gjør, så alle reiser skjer på mest mulig miljøvennlig vis. Vi etterlater ingenting annet enn fotavtrykk og gode bilder.

Portrettfoto
Vi bruker tid på å lære å ta gode portrettfoto, og hvordan man kan leke seg med lys og vinkler for å gi et kult resultat.
Naturfoto
Lær hvordan du kan fange øyeblikk som tar pusten fra deg, og hvordan du behersker kamerateknikker for de ulike årstidene og elementene rundt deg.
Analog foto

Vi er ikke bare på reise, det også mye  fokus på analog kamerateknikk, samt hvordan du fremkaller bilder i mørkerommet. I tillegg lærer du å lage eget Pinholekamera. 

OpplevportrettnaturNorgemørkeromøyeblikk

Skolens utstyr

Analoge kamera: fra 35mm til mellom- og storformat
Stort mørkerom
GoPro 6 og 7
2 stk Sony filkamera med stativ
Canon filmkamera med stativ
4 Droner: DJI Phantom 4Pro, 4 Standard og Spark
Fotostudio med studiolys, røykmaskin
Greenscreen
9 Macbooks med full Adobepakke
360 Graders kamera: Insta 1 360X
Peter Monstad
Peter MonstadLærer Foto - Norge på langs

Lundheim