Bucketlist

OPPLEVELSER FOR LIVET

Klar for å oppfylle det du drømmer om? På Bucketlist får du oppleve litt av alt - og du er med å bestemme selv hva både du og klassen skal oppleve sammen.

 

Bucketlist gir deg muligheten til å oppleve det du drømmer om - eller hvertfall nesten alt. Vi kan ikke love at du vinner Nobels fredspris eller bestiger Mount Everest på Lundheims bucketlist, men vi skal gi deg et uforglemmelig år der du får opplevelser du aldri glemmer. 

Skap DITT år!

Vi lager klassens bucketlist, og ser på hva vi kan få til. Drømmer dere alle sammen om å hoppe i fallskjerm eller sove under åpen himmel fikser vi det. Du får også lage din egen bucketlist, og vi oppnår små og store drømmer i løpet av året.

Pris

Går du på Bucketlist koster det 30.000 kr i tillegg til skolepengene. Dette inkluderer alt av materiale du måtte trenge gjennom året, samt turene.

Studietur

Det blir interrail Europa. Frokost i Amsterdam, baguette til lunsj i Paris og en deilig pizza margarita til middag i Milano?

Det blir en tur til, men den er ikke bestemt enda, det er du med å bestemme!

Utstyr

En god ryggsekk (ca 60 - 80 liter) og sovepose. Husk at dette godt kan kjøpes brukt.

 

Ellers kan fotoutstyr også være greit å ha med. Mer om hva annet vi kan trenge tar vi etterhvert - avhengig av hvordan deres Bucketlist kommer til å se ut!

Vi tenker bærekraft og miljø i det vi gjør, så alle reiser skjer på mest mulig miljøvennlig vis. Vi etterlater ingenting annet enn fotavtrykk og gode bilder.

interrailopplevelserbackpakingdrømmerskap DITT år

For deg som

er eventyrlysten, og som har lyst til å få mest mulig ut av året ditt på folkehøgskole. Så lenge du er ivrig etter å prøve nye ting er dette linja for deg,

Tilrettelegging
Denne linja er ikke tilrettelagt, og du må klare deg selv når vi er på tur. Ta kontakt med skolen for eventuelle spørsmål.

Lundheim