Ny elev?

Hvordan velger jeg to linjer?

Velg en linje fra meny A, og en linje fra meny B. Dette gjør du i søknaden du fyller ut på folkehøgskole.no. Du kan ikke velge to linjer fra samme meny.

Tilrettelagt skole?

Hos oss er det én av hver elev. Vi har elever som liker ananas på pizza, elever som har høydeskrekk, sitter i rullestol eller bruker for mye tid på Minecraft. Som du skjønner møter du alle slags elever hos oss.

Må jeg være kristen?

Nei. Du trenger ikke være redd for at vi skal ha andakt hver morgen. Vi bygger på kristne verdier: Vær snill og grei med de rundt deg! Alle, uansett religion, livssyn, kultur eller legning skal være velkommen. 

Heia mangfold! 

Treningssenter?

Vi har to treningsrom på skolen, men hvis du ønsker har Moi et nytt treningssenter og svømmehall rett i nærheten. Skolen disponerer seks adgangskort som elevene kan låne.

Internett?

Ingenting er verre enn tregt internett! Det har vi ikke hos oss - på Lundheim er det Gigabit Fiberlinje, som trådløst eller med kabel.

Butikk?

Her er det både Coop Extra og Kiwi, i gåavstand fra skolen. Der har de et fint-fint utvalg av både Grandiosa og energidrikk. Apoteket ligger rett ved siden av butikken.

Reise til og fra?

Det går buss og tog, til og fra Moi. trenger du hjelp med rutetider eller å bestille billett stikker du innom kontoret, der får du all hjelp du trenger.

Fysioterapi?

Noen av våre elever trenger å gå til fysioterapeut. Vi har vår egen Fysio som holder til i kjelleren, og hun tar i mot elever hver uke.

Hva finnes på skolen?

Det er vaskemaskin og tørketrommel på vaskerommene. Du må ha med eget vaskepulver

Alle rom har seng, pult, nattbord, skap/kommode, nattbordslampe og hyller

Du trenger ikke pakke med deg vaskemidler, kluter eller dopapir. Det får du av oss

Du trenger ikke ta med deg TV, vannkoker eller slike ting. Det finnes i dagligstua og på elevkjøkkenet. Men for all del: vil du ha TV på rommet tar du det med. 

Ta med deg sykkelen din hvis du kan! Vi har egen garasje den kan bo i, og det gjør turen til og fra butikken mye kjappere.

Du får lærertyggis av oss, slik at du kan henge opp bilder og plakater - og dermed gjøre rommet ditt super duper koselig!

Pakkeliste

Klær$20.00

Pakk med klær for hverdag og fest. Du må også pakke med enkelt treningstøy, utetøy og regntøy. Det kan være lurt å pakke med slippers, da den offisielle stilen på folkehøgskole er tennissokker og slippers.

Sengetøy$20.00
Du må ha med dyne og pute. Vi har madrass. I tillegg må du ta med to sett med sengetøy + laken. Du må og pakke med håndkle.
Utstyr til linjene$20.00

Litt avhengig av hvilke linjer du skal gå på, må du pakke med det utstyret som trengs. Alle linjene er ofte på tur, så ta med deg vanlig utetøy. Sjekk linjesiden for å se hvilke spesifikt utstyr du trenger til din linje.

Annet utstyr$20.00

Det kan være lurt med sykkel. Etter skolestart drar vi på en fellestur til Evje. Til det trenger du sovepose, varmt tøy og ullundertøy.  Etter juleferien kan du ta med ski eller snowboard hvis du har det, og vil være med i bakken. Ellers tar du med det du vil. 

* Det er ikke lov å ta med våpen eller kniver til skolen. Er du ihugga friluftsentusiast og vil ha med kniv må dette avtales med skolen på forhånd

Lyst til å gå på Lundheim?

Årsplan og timeplan

Image

Årsplan

29.08.21

Skolestart

Skolen åpner for årets elever

29.08.21

september

Evjetur

Hele skolen drar på tur til Evje for å bli kjent

08.10.21 - 18.10.21

Høstferie

Elevene reiser hjem

08.10.21 - 18.10.21

17.12.21 - 04.01.22

Juleferie

Elevene reiser hjem til jul

28.01.22 - 30.01.22

Mini-folkehøgskole

Vi inviterer til foreldrehelg

28.01.22 - 30.01.22

04.03.22 - 14.03.22

Vinterferie

Elevene reiser på vinterferie

07.04.22 - 19.04.22

Påskeferie

Elevne reiser hjem til påske

07.04.22 - 19.04.22

15.05.2022

Avslutningsdag

Skoleåret avsluttes og elevene reiser hjem

Valgfag

Ballspill
Musikk
Sjakk
Podcast
Skyting
Adobe Photoshop
Elektronisk musikk
Enkelt Friluftsliv
Fotball
Matlaging
Sykkel
Teck og Robot
Gitar
Solidaritet i praksis
Søm grunnkurs
Spinning
Fotostudio
Kajakk
Suprise
Konspirasjon og mysterier
Maling
Masker
Ukulele

Lundheim