top of page

Kreativ Data

Lyst til å lære PC-bygging, 3D-modellering og droneflyging? På Kreativ Data er dette bare noen av de tingene vi gjør i løpet av året! Vi har Vi har 3D-printere, droner og vi gamer selvfølgelig, for vi vil jo vinne i vårt eget arrangement, årets kuleste event: Lundheim LAN! 


Dette er linjen for deg som er nysgjerrig på hvordan en PC fungerer, videoredigering, 3D-modellering, programmering, webutvikling og mye annet du kan bruke PC-en din til. Hvert år bygger vi om PC-er slik at disse til enhver tid er "up to date". Det blir litt teori om komponentene og hvordan en PC er bygget opp, men man lærer best av å bygge PC-ene selv. I klasserommet bruker vi disse.

Du får mulighet til å gå mer i dybden innenfor det som interesserer deg mest, men generelt lærer du grunnleggende innen de forskjellige temaene. Dette kan også være til stor hjelp for deg som lurer på om dette er noe du vil utdanne deg innen, eller om du bare synes dette er spennende. Du må ikke ha noen forkunskaper!

Vi drar på store og små turer i løpet av året, besøker reklamebyråer, teknologibedrifter og andre spennende steder for å se hvordan de jobber. Tar en tur for å kjøre Go-Cart, skyting, osv. Viktig å komme seg ut av klasserommet av og til!

Pris

Grunnbeløp

Innmeldingsavgift

Linjepris

95 800 kr

2 650 kr

4 900 kr

103 350 kr

Totalt

I tillegg kommer linjepris på linjevalg 2, pris på rom, dette varierer  - se prisoversikt HER. 

Pris for turer kommer utenom. 

Lærer

Du kan kombinere Kreativ Data med en av disse linjene:

DSC05010.jpeg

Sport & Friluft

fotograf_peter_monstad_28.jpg

Film & Foto

img_5112.jpg

E-Sport

img_7741.jpg

Allround

bottom of page