top of page

Tilrettelagt

For alle - uansett.

Noen trenger litt mer tid enn andre. Tid til å tenke eller bevege seg. På Lundheim inkluderer vi alle, og vi bruker tid både i hverdagen og i undervisning, slik at alle skal få det best mulig. Hos oss er de aller fleste linjene mulige å tilrettelegge, men Allround og Allround Aktiv er våre mest tilrettelagte linjer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål rundt dette!

Dokumentasjon

Søker du på tilrettelagt grunnlag ber vi deg om å sende inn dokumentasjon på diagnose eller funksjonsnedsettelse. Dette må komme fra lege eller helsevesen. Vi ønsker også et skriv om dine tilretteleggingsbehov, der det står litt om hvilke tilrettelegging du trenger i hverdagen hos oss. Et eksempel kan være om du trenger hjelp til å stå opp om morgenen, kle deg eller om du trenger hjelp i matsalen. 

1.png
2.png
4.png
5.png
3.png
6.png

Internatet

På internatet jobber det dyktige og kvalifiserte ansatte som har god erfaring i å tilrettelegge for elever med særlige behov for oppfølging. Vi har våken vakt 24 timer i døgnet, og de hjelper deg med det du måtte trenge gjennom dagen.

Vi har en god blanding av elever. Noen sitter i rullestol. Noen ikke. Noen liker ananas på pizza. Noen gamer, andre strikker. Noen prater mye, mens andre prater ikke i det hele tatt.

Det viktigste for oss er ikke om du har en fysisk eller psykisk utfordring, men at vi skal ha et godt og trygt miljø, der alle er med. 

IMG_0310.jpeg

Nina Cecilie Karlsen

Sykepleier, Internatleder

MicrosoftTeams-image (4).png

Natalia E Hamre

Barne og Ungdomsarbeider

ansatte.2019.lfhs_231.jpeg

Miriam Grødum

Internatassistent

thumbnail_img_7585.jpg

Hege Skulevold

Helsefagarbeider

IMG_4903.jpeg

Line Larsen

Sykepleier

ansatte.2019.lfhs_224.jpeg

Anne Lill Øverland

Hjelpepleier

MicrosoftTeams-image (1).png

Silje Solli

Vernepleier

ansatte.2019.lfhs_212.jpeg

Inger S. Gilberg

Vernepleier

ansatte.2019.lfhs_100.jpeg

Sylvi Borg

Internatassistent

img_5287.jpg

Fysioterapi

Eivind Helland

Skolen har egen fysioterapeut som kan hjelpe deg så mange timer i uken som det er nødvendig, enten individuelt eller i gruppe med andre. 

Vidar+Andersen.jpg

Skolelege

Vidar Andersen

Vi har egen skolelege, som det er mulig å treffe på skolen en dag i uka. Skulle det være behov tar han også i mot besøk på det lokale legekontoret. 

bottom of page