top of page

På Lundheim skal du trives

Det viktigste på folkehøgskole er folkene rundt deg.
Men, vi tør å påstå at rommet ditt, god mat, og klasserommene har ganske mye å si det også. 

Lundheim er en stor folkehøgskole. Vi har universell utforming, noe som betyr ekstra mye plass for alle. Matsalen er stor og lufting, med utsikt rett til eplehagen og fjellet på andre siden av dalen. Dagligstua er full av myke sofaer, bordtennisbord og spill.

Våre verdier

Vi har som mål at alle elevene skal føle seg inkludert og velkommen på skolen. Du skal bli sett for den du er, og vi heier på alle typer mennesker - uansett! Hos oss er vi opptatt av miljø og klima, og vi bryr oss om vårt fotavtrykk i fremtiden.

Lundheim folkehøgskole er en kristen skole, noe som vil si at vi behandler hverandre med respekt, åpenhet, toleranse og raushet. Hos oss heier vi på mangfoldet, så vi ønsker at alle, uansett religion, livssyn eller livsoppfatning skal føle seg velkommen.

God mat. Hver dag.

God mat er viktig.  Fra kosekveld med pizza og taco, til fisk en gang i uka. Det er ikke manko på vafler eller kanelboller. Vi tilrettelegger også for de med allergier eller intoleranse. Spiser du vegansk eller vegetarisk fikser vi det og. 

Opplev. Utforsk.

Moi er ikke store stedet, men til gjengjeld er det fylt med så mange kule steder at du så vidt rekker å gjøre alt på bare et år. Høsten er lun, vinteren full av snø, og våren er blomstrende og varm. Det finnes nok av ting å finne på, uansett årstid.

bottom of page