top of page

ReDesign

ReDesign er linjen for deg som ønsker å sy. Linjen passer for både deg som har sydd mye før og for deg som er nybegynner i faget. Linjen legger tilrette får gjøre dine syprosjekter tilpasset ditt nivå. På ReDesign har vi også et statement-smykkeprosjekt der vi lager flotte og spesielle  smykker i worbla og gamle smykker og et felles redesign-interiør prosjekt der en krok av skolen får et vilt og kreativt ansiktsløft av dere.

Vi starter året med å bli kjent med symaskinen og sy enkle syprosjekter. Senere fortsetter vi et omsømprosjekt og syr siden ulike plagg ut i fra mønster. Vi bruker i hovedsak gjenbrukstekstiler både eksisterende plagg og andre tekstiler. Du lærer å tilpasse klærne slik at de sitter pent på deg. Du lærer også hvordan du kan endre utrykket på et plagg med stofftrykkteknikker og airbrushmaling.

Linjen passer utmerket for deg som ønsker å jobbe kreativt og drømmer om sette egne prosjekter ut i livet. Sykunnskap er kunnskap som er nyttig livet ut.

Linjeturen vår går til London. Her besøker vi Londons stoffbutikker, går gatelangs i Londons mange bruktbutikker, loppemarked og designmuseer. Vi ser en fashionvisning og musikal og noen av de store serverdighetene London har å by på!

Pris

Grunnbeløp

Innmeldingsavgift

Linjepris

95 800 kr

2 650 kr

7 600 kr

106 050 kr

Totalt

I tillegg kommer linjepris på linjevalg 2, pris på rom, dette varierer  - se prisoversikt HER. 

Pris for turer kommer utenom. 

IMG_7729.jpeg

Lærer

Du kan kombinere ReDesign med en av disse linjene:

P1160768.jpeg

Kreativ Data

dsc01510.jpg

Gla'mat

IMG_9738.jpeg

Allround Aktiv

IMG_1581.jpeg

Fotball

stig.jpg

Musikk

IMG_9749.jpeg

Cosplay

bottom of page