top of page

Vurderer du å søke?

Søknadsprosessen

Etter du har søkt får du svar fra oss. Hvis du får tilbud om skoleplass sender vi deg en opptakserklæring du må signere og sende tilbake. I tillegg må du betale innmeldingspenger på 2.650 kr. Etter du har gjort dette er plassen din.

Opptak 15.november

Jo tidligere du søker, jo fortere får du svar. Vi har ordinært opptak 15.november, så har du søkt før den tid får du svar da. På folkehøgskole tar man opp elever helt frem til skolestart, så du kan sende inn søknaden din når som helst. Jo tidligere du søker, jo større sjanse er det for å bli tatt opp.

Opptak særskilt grunnlag 1. november

Noen elever søker på særskilt grunnlag. Dette gjelder for de som trenger litt ekstra tilrettelegging i skolehverdagen. Her starter vi opptaket 1. november.

Får alle tilbud om skoleplass?

Dessverre sier vi ikke ja til alle. Vi må kunne tilby deg en god skolehverdag, og kan vi ikke det, sier vi nei - både for din del og vår del. Avslaget bygger på en totalvurdering, og du vil alltid få begrunnelse på hvorfor du får avslag.

Bestemt deg i siste liten?

Du kan sende inn søknaden helt til skolestart, er det ledig plass behandler vi søknaden din. Du kan til og med søke etter skolestart!

bottom of page