Informasjon og bilder

 

  • Aldersgrense: 18 år, innen 31.12.2021
  • Varighet: 33 uker, fra slutten av august til midt i mai.
  • Opptak: skjer fra 1.februar og varer så lenge det er plasser ledig. 
  • Studiepoeng: Alle med fullført videregående skole (studiekompetanse) får 2 kompetansepoeng, for opptak til høgskoler.

 

Internat

Vi har tre internatbygg:

  • Skogly: Nyoppført 2009 i to etasjer, med dobbeltrom og enkeltrom med eget bad. Vaskerom, tv-stue og kjøkken i hver etasje. Trådløst nett og nettverksplugg med internett-tilgang på alle rom. 
  • Hovedbygg: Alt på en etasje, noen dobbeltrom, enkeltrom både med og uten bad, noen rom er tilrettelagt for funksjonshemmede med eget bad. Noen rom er nyoppusset. Noen rom er med nettverksplugg. Trådløst nett over hele bygget. Det er egen tv stue, biljard, bordtennis, treningsrom, gymsal og basseng (34grader). Alt dette er også tilgjengelig på fritiden.
  • Gamlebygget: Enkeltrom og dobbeltrom med felles bad. En avdeling er helt nyoppusset. Trådløst nett over hele bygget og nettverksplugg på de fleste rom. 2.etg. er forbeholdt elevstipendiater (andreårselever med eget opplegg.)

Internett

Vi ønsker å være best på dette! Vi har Gigabit fiberlinje. Gbit nett til alle undervisningsrom og til mesteparten av internatnettet. Dyktige medarbeidere som hjelper elevene med dataproblemer og holde skolens nettverk optimalt til enhver tid. De fleste rom har innlagt egen nettverksplugg i veggen, ellers er det trådløst nett på hele skolen. Elevene har server tilgjengelig med tilgang til både fra mobil-app og nettleser via internett. Her kan bilder og filmer raskt og enkelt lastes både opp og ned hvor en du er i verden.

Undervisning

Vi har tre undervisningsbygg:

  • Hovedbygget: Her har vi E-sport rom, Cosplay, klasserom, bibliotek, gymsal, treningsrom, bordtennis, biljard, 2 atrier, terapibasseng (34 grader) som er tilgengelig for elevene også på fritiden.
  • Undervisningsbygget: Her har vi datarom, auditorium, dramarom og musikkrom. Datarom og musikkrom er åpent også på fritiden. Ofte får også elevene se film i auditoriet på kveldstid.
  • Gamlebygget: Gla´mat kjøkken, spinningrom, treningssal og stue. Gla`mat kjøkkenet er også tilgjengelig for for Gla`mat elevene på fritiden.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på E-post eller telefon oppgitt under.

En vanlig uke på Lundheim

Hos oss får du to linjer som gir deg et mer variert og spennende folkehøgskoleår. Uketabell for hver uke blir hengt opp på infotavle i god tid før uken begynner. Men ofte ser en uke ut som her.

 

legende blaa - Linjefag 1 mandag - onsdag

legende magenta - Linjefag 2 onsdag - fredag

 

En uke for deg som velger to linjefag

  Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag
1 Fellesfag Fellesfag Linjefag 1 Linjefag 2 Linjefag 2  
2
3 Linjefag 1 Seminar
(10.00-14.00) 
4 Linjefag 1 Linjefag 2 Fellesfag
5 Studietid Praktisk arbeid
6
  Valgfrie aktiviteter og valgfag på ettermiddag - I tillegg blir det egne valgfaguker

 

  Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag
1 Fellesfag Fellesfag Linjefag 1 Linjefag 2 Linjefag 2  
2
3 Linjefag 1 Seminar
(10.00-14.00) 
4 Linjefag 1 Linjefag 2 Fellesfag
5 Studietid Praktisk arbeid
6
  Valgfrie aktiviteter og valgfag på ettermiddag - I tillegg blir det egne valgfaguker