top of page

PÅ TUR MED LUNDHEIM

NEW YORK - FELLESTUR

Bli med på felles skoletur! En tur til New York kan aldri skuffe. Denne storbyen har mye spennende som alle bør oppleve minst en gang i livet! Frihetsgudinnen, Times Square, Brooklyn Bridge og Central Park er noen av høydepunkter på en tur til New York. 

Turen er tilrettelagt. Mer info kommer! 

3.png

SØR KOREA - LINJETUR FOR E-SPORT, COSPLAY, MUSIKK, KREATIV DATA OG FILM & FOTO

Du kjører gjennom t-banen med K-pop på øret, spiser gatemat på vei til en megastor Cosplay butikk, du besøker landet hvor esportutøvere er de største stjernene. Velkommen til Seoul – verdensmetropolen for alt som er geeky, quirky og kult.

Sør-Korea er et av verdens mest høyteknologiske samfunn og en kulturhistorie som spenner 4.000 år. Kontrastene mellom det tradisjonelle og hypermoderne er det som gjør Lundheims tur til Sør-Korea så spennende som den er.

Vi utforsker cosplay og esport, vi opplever K-pop i K-popens egen bakgård, vi kjenner på natur, kultur og historie – og vi spiser oss gjennom en myriade av spennende matretter. Sør-Korea må oppleves, smakes og kjennes på. Det gjør vi på vår tur til Seoul.

Mer info kommer! 

Tur til Seoul, Sør Korea

FOTBALL TUR TIL ENGLAND - LINJETUR FOR FOTBALL

Fotballturen til England er årets høydepunkt. Her får du se flere kamper, og oppleve unike VIP opplevelser!

Skoletur til England, fotballtur, premiere league

ØST AFRIKA: RWANDA OG UGANDA - LINJETUR FOR GLOBAL 

To-ukers tur som starter i hjertet av Øst- Afrika, Kigali i Rwanda. Fordommene mot Afrika får du rett i fleisen. Kigali er en moderne storby, selve symbolet på håp etter en vond afrikansk konflikt. Vi lærer hvordan de har reist landet gjennom å delta i landets månedlige dugnadsarbeid, for eks. med å plante trær. Opplevelsene er varierte og dype. I Uganda går vi ut i felten med bistandsprosjekter og kjører firehjulinger gjennom bushen. Du får oppleve dyrelivet, safari og en fantastisk natur!

IMG_5043.JPG

SRI LANKA - LINJETUR FOR GLOBAL 

To uker på tur i dette paradiset med utallige hvite strender, hektiske storbyer, frodig jungel og øde fjelltopper. Her får du besøke fattige familier og meditere med buddhistiske guruer. Du får selvsagt nyte en saftig kokos og de nydelige strendene. Her får du også være med å hjelpe skildpadder ut i havet!

DSC04699.JPG

AALBORG - LINJETUR FOR ALLROUND

 Det er dejligt å være norsk i Danmark. Det er dejligt å være med til Aalborg med Allround og Allround Aktiv. 

 

Vi starter med a la carte på ferja overtil Hirtshals. Vi besøker aalborg zoo, vikingmuseet, Bilka og blir kjent med byen på kulturell byvandring

aalborg-denmark-istock.webp

LANZAROTE - LINJETUR FOR SPORT & FRILUFT

Vær med 1 uke til det fantastiske sportsanlegget Club La Santa på Lanzarote.
Club La Santa tilbyr ca. 30 sportslige aktiviteter og kan tilby 2 svømmearenaer, med 3 femtimeter svømmebasseng, friidrettsstadion, 200 sykler til utlån, flere idrettshaller, 7 tennisbaner, badmintonbaner, eget vannsportsenter, aerobic og dansesenter, fotballbane, og en rekke andre muligheter sportslige muligheter.

lundheimlanzarote.png

FELLES SKOLETUR TIL EVJE

Felles skoletur til Evje Troll Aktiv 

Denne turen er inkludert i prisen for skoleåret.

processed-335B3ECD-78EF-4A76-B907-E0499FD676B3-76839D85-092E-47EF-9F07-1072A0E43E3F.jpeg

 

 

For alle våre turer gjelder følgende: Vi tar forbehold om endring av priser som følge av valutakurser, fly- og transporttariffer, samt uforutsette skatter og avgifter som vi ikke selv råder over. Skoleturene våre er frivillige.

Fellestur og linjetur til Sør Korea - går parallelt.

 

De som velger å ikke være med på turene, har et eget undervisningsopplegg på skolen.

bottom of page