Kreativ Data

Noob eller Pro?

Lyst til å lære koding, spillutvikling og droneflyging? På Kreativ Data er dette bare noen av de tingene vi gjør i løpet av året! Du lærer å bygge din egen PC, bruke 3D-printer eller arrangere årets kuleste event: Lundheim LAN.
Utstyr

Vi har mye, og ikke minst topp utstyr på Lundheim. Flere 3D-printere, 6 droner i ulike størrelser, stort klasserom med 20 PC'er, Adobe-pakka til alle, og mye mye mer. 


Pris

Går du på Kreativ Data koster det 6.500 kr i tillegg til skolepenger. Dette inkluderer alt av utstyr og materiell til å bygge PC, full tilgang til Adobe-pakken og linjeturene. Skoleturen til Spania kommer utenom. 

Studietur

Vi drar på store og små turer i løpet av året, besøker bedrifter og spennende steder. I tillegg kan du bli med på skoleturen til Spania. 

 

Kode? 
Tenker du at det høres umulig ut å lære å kode? Eller at det å bygge en PC fra bunn er litt av en utfordring? Eller drømmer du om å arrangere LAN  akkurat slik du ønsker det? Null stress, du får alt på Lundheim.
LAN

Årets happening er Lundheim LAN. Du arrangerer, organiserer, finner sponsorer, lager turneringer, står i kiosken, er host eller går vakter. Dette er ditt LAN, og det blir heftig!  

150 deltagere - 3 døgn - kule premier - heftige turneringer
Linjetur

Vi drar på store og små turer i løpet av året. Vi besøker Creator Makerspace i Stavanger, eller tar en tur for å spise pizza og spille paintball. Du får se innsiden av Brooklyn og besøke Eqvinor, og du kan bli med på skoleturen til Spania.  

 

 

Lyst til å læreom spillutviklingAdobe PhotoshopHTMLPC-bygging3D-printing med ABSå fly droneAdobe PremiereCSS?

Peter Monstad
Peter MonstadLærer Kreativ Data
Jan Helge Karlsen
Jan Helge KarlsenLærer Kreativ Data

Lundheim